Comercianţi mici

Există o cale mai bună

Ca precursor în procesarea plăţilor electronice, EuPlătesc.ro are soluţii care se potrivesc aproape oricărui tip de afacere.

Indiferent dacă acum începi o activitate online, sau ai deja, dar cauţi o soluţie mai bună trebuie să vorbeşti cu noi!

Noi îţi putem oferi o soluţie completă de plată pe Internet care iţi va ajuta afacerea să se dezvolte rapid.

Alegeţi serviciul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Cere o ofertă acum

IMA* cu procesare plăţi

Pentru a începe tranzacţionarea online îţi trebuie un cont special de comerciant. Chiar dacă ai deja un cont de comerciant deschis la bancă, ai nevoie de un cod de comerciant pentru Internet.

EuPlătesc.ro vă oferă un cod de comerciant pentru Internet şi procesarea plăţilor online într-un singur pachet: „Comerţ Online”.

„Comerţ online” se potriveste perfect firmelor mici sau care încep acum o afacere online. Te va scuti de birocraţie, de eforturi inutile şi vei găsi, rapid, răspunsuri la întrebările tale . Pentru mai multe informaţii accesaţi secţiunea „FAQ”. Avantaje:

  • Cod de comerciant pentru tranzacţionarea pe Internet
  • Carduri acceptate: Visa şi MasterCard
  • Procesare plăţi în RON, EUR, USD.
  • Procesare securizată: un sistem de plată care atinge nivele optime de securitate
  • Integrarea magazinului online cu EuPlătesc.ro
  • Integrarea magazinelor online fara shopping cart
  • Sistem online de management al tranzacţiilor
  • Interfaţă de tranzacţionare multi-lingvă
  • Modul integrat pentru plata la livrare.

* IMA – Internet Merchant Account

Soluţii contra fraudei online

Folosind tehnici de criptare avansate şi cele mai noi tehnologii de protecţie antifraudă (incluzând 3DSecure), vă oferim un nivel înalt de securitate care vă permite să vă focalizaţi atenţia pe dezvoltarea afacerii dvs, în loc să gestionaţi riscul tranzacţionării online.

Protejează-ţi afacerea online cu ajutorul soluţiilor noastre de protecţie incluse în pachetele de servicii!

Mai multe informaţii

Dacă doriţi mai multe informaţii despre serviciile noastre, sau dacă doriţi să ne ajutaţi să ne îmbunătăţim serviciile vă rugăm să ne trimiteţi comentariile şi/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secţiunii de contact.

Cere o ofertă acum

Standardul 3DSecure


Ambele variante de procesare se bazează pe standardul de securitate 3Dsecure, furnizat de EuPlătesc.ro împreună cu RomCard şi dezvoltat de Visa şi MasterCard. Totodată, veţi beneficia şi de tehnologiile proprietare EuPlătesc.ro, pentru detectarea în timp real a fraudelor online.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate
OK
x