Carduri

Servicii pentru deţinătorii de card

EuPlătesc.ro oferă servicii gratuite deţinătorilor de card care deţin un card bancar emis în România (domestic sau internaţional).

Orice deţinător de card poate folosi cardul său la magazinele virtuale româneşti în condiţiile în care banca emitentă îi permite acest lucru.
Folosind sistemele „Verified By Visa” şi/sau „MasterCard SecureCode”, deţinătorul de card are posibilitatea de a-şi defini o parolă personală care îi va confirma identitatea şi proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.

Carduri

Atenţie la Phishing!

„Phishing-ul” reprezintă o nouă tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului de card). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deşi este identică cu originalul, este o imitaţie. Poate afişa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificati următoarele:

  • Adresa de activare a cardului să fie: https://www.activare3dsecure.ro/
  • Bara de stare din partea de jos a navigatorului să fie afişată şi să se afişeze lăcăţelul galben (care arată că pagina este securizată).
  • Navigatorul nu trebuie să dea nicio eroare de securitate!

Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie exact cea de mai sus. Click pe lăcăţel. Verificaţi ca pe certificatul de securitate să scrie:
Issued to: www.activare3dsecure.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate
OK
x